Followers

Saturday, 9 July 2011

hE bOrN 2 Be sOmEbOdY....

assalamualaikum.. dan hallu.. hallu.. hallu... 
u all semua sihat x??? 
acecece... mcm artis plak..
hehehe
ops!!! bila ckp pasal artis...
topik aku pd kali ini ialah tentang....


haa......
aku rasa kalau aku x sebut nama dia pun,
korang mesti tau gak kan....
tapi kalau korang mmg 
saje2 wat2 x tau...
ok fine...
aku jerit kuat2 kat sini ae..
sebab aku da biasa jerit2 nama dia..
hahaha (kantoi sudah)
dialah....
JUSTIN BIEBER!!!


AARRGGGHHH!!!!!!
suke sangat....
hehehe
ok!!! stop!!!
aku kena kawal diri sikit..
by the way...
kalau ada yang annoying baca post kali ni...
korang bley la baca2 post2 aku yg sebelumnya ye..
sesungguhnya aku mmg x paksa korang baca
post aku yg kali ni.
sbb aku tau, juta2 org yg suke kat Justin,
ada gak juta2 org lain yg x suke..
so... pada yg x suke 2
lantak korang la ye..
huahuahua...

pada aku, moment tengok movie yg paling best
ialah masa aku tengok citer Never say Never!!!
wow!!! 10 bintang!!!
i'm crying watching the movie....
sbb bila tengok movie 3D
rasa mcm dia ada kat depan mata!!
OMG!!!
dan saat yg paling sedih 
masa part dia nyanyi lagu Down 2 Earth..
sbb lagu 2 mcm da penutup je citer 2...
x sanggup nak bia citer 2 habis masa 2...


rasanya,
kalau korang yg minat kat Justin sama cam aku,
mesti tau apa yang aku rasa kan...
tambah best bila kawan yg sama2 tengok movie 2,
yg pda awalnya x suke kat justin,
tp lepas je tengok movie 2,
dia asik citer pasal justin je...
hehehe....
i like!!!

untuk u all yang da tengok movie NSN,
jom kita imbas kembali antara lagu2 yg justin da nyanyi kat konsert yg diadakan di Madison Square Garden
walaupun aku tau,
confirm2 korang da ada simpan banyak koleksi n stok2 videoclip,
n maybe DVD justin,
tp korang mesti x bosan utk tengok lagi kan...
hehehe (aku tau sbb aku slalu buat)
ok stop membebel, 
jom layan...

video

tapi kan...
aku terkilan giler la...
sbb x dpt dtg kat konsert dia kat KL..
sbb time 2 aku ngah study week!!
benci giler!!!!
masa justin ngah perform, 
aku ngah dok mengadap buku2 n note2 makro yg bertimbun...
adeii... apa barang...
nasib baik layan radio hitz.fm yang dari siang sampai malam
duk main lagu justin bieber non-stop
kira pengubat duka lara aku la...
fuh!!! cayalah hitz!!

ala....
mungkin ada org akan kata, 
"hek eleh.... dia 2 budak2 je kot..."
"lagu dia bukan best sgt..."
bla..bla..bla..
panggil la dia ngan nama apa skalipun...
aku x kisah
sbb lpas aku tengok movie NSN,
aku sedar yang
i'm not alone!!!
ramai giler org yg sama ngan aku..
buktinya...
korang tengok la clip video ni..
tengok pada crowd yg dtg
seriously dasyat giler ramainya!!
video

dari movie ni,
bnyak yg aku blaja...
tentang impian.. cita2...
dan usaha yg x pernah padam.
JANGAN kata TIDAK selagi kita x usaha semaksimanya.
jgn kata mustahil pd bnda yg kita x pernah lagi cuma.

hmm...
kat tempat keje plak,
ari2 aku dgar lagu justin,
sbb..
bos aku, En.Azam pun minat kat justin
hari2 pasang lagu dia
dia ada gak kata nak wat mcm rambut justin
hehehe
1 hari 2,
dgn bangga dia kata
"yo!yo!yo!, gua skarang peminat justin bieber ok.."
hehehe, suke giler aku dengar statement dia.

so.... 
kesimpulannya,,,
semua org ada hak utk pilih artis mana yg dia suke
termasuk la aku...
kalau ni bley wat aku happy,
pe salahnya kan
bila aku sedih, aku akan layan lagu Justin lebih banyak dari biasa
(kalau korang nak tau la... ngee..)
aku x kacau org lain
so, x yah la susah2 kacau aku ye..
wat penat je la...
aku happy bila dgar lagu justin bieber
n i'm proud 2 be his fans!!!
pada sape2 yg x stuju...
2 lantak korang la!!

hahahahahaha!!!!
bye!!!
p/s : Justin Bieber, he born to be somebody... =)
 




4 comments:

  1. wah.. minat betul dya dgn justin bieber nie.. ahakz!!

    ReplyDelete
  2. ngee.... mestilah... he has a good voice, nice looking n i'm in bieber fever!! hahaha

    ReplyDelete
  3. bieber fever forever~ hehehe fan juge ni...
    http://sizzlingsuzai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wah!!!! ada geng la... yeah!! bieber fever forever. cayalah!!

    ReplyDelete